Kapper Waddinxveen

knhipps
de knipperij
brainwash
jack styles logo

Kappers in Waddinxveen

Voor veel inwoners in Waddinxveen is een bezoekje naar de kapper iets wat regelmatig terugkomt in de agenda. Er is een grote vraag naar kappers in Waddinxveen. Maar dat is ook best logisch. Waddinxveen telt inmiddels al zo’n 30.000 + inwoners. Die kunnen simpelweg niet allemaal bij dezelfde kapper geknipt worden. Dit is ook terug te zien in het aantal kapperszaken die gevestigd zijn in Waddinxveen. Momenteel zijn er ongeveer twintig kappers in Waddinxveen.

Verschillende soorten kapperszaken in Waddinxveen

Door de jaren heen zijn er verschillende soorten kapperszaken ontstaan in Waddinxveen. Zo zijn er de traditionele kappers die in het centrum gevestigd zijn en ook zelf een eigen locatie huren. Maar er zijn ook steeds meer kappers aan huis. Deze kappers knippen bij hun eigen huis, je kunt daar net als bij een traditionele kapper ook gewoon langs komen. Vaak knippen deze mensen vanuit een aanbouw of garage die ze omgebouwd hebben naar een kapperszaak.

Turkse kapper Waddinxveen

In de Nederlandse samenleving zien we steeds meer verschillende culturen terug komen. Als Nederland vangen we mensen op die niet meer in hun eigen land kunnen wonen vanwege oorlog of andere politieke redenen. Dit zien we ook terug bij de kappers van Waddinxveen. Zo zijn er in het dorp meerdere kappers van andere nationaliteiten. Vaak knippen deze kappers net op een andere manier of gebruiken bepaalde technieken die Nederlandse kappers niet gebruiken. En dat valt wel in de smaak voor veel mensen. Wel zien we dat niet alle kappers alle soorten modellen knippen. Zo focussen sommige kappers zich volledig op bijvoorbeeld heren kapsels.

Aanmelden bij een kapper in Waddinxveen?

De kappers in Waddinxveen staan altijd open voor nieuwe gezichten. Loop gerust naar binnen bij een kapperszaak om kennis te maken en een afspraak in te plannen. Misschien heb je geluk en kun je direct geknipt worden. Het is aan jou om een keuze te maken welke kapperszaak het beste bij je past.