Groenteboer Waddinxveen

Groentenman Kay waddinxveen
bakker groente fruit waddinxveen

Groenteboeren in Waddinxveen

Voor verse groente en fruit kun je terecht bij een Groente boer in Waddinxveen. Het groente en fruit in de supermarkten is niet altijd van hoge kwaliteit en vaak ook nog eens flink bespoten. Dit is zonde van de smaak en is bovendien ook slecht voor je. De groenteboeren brengen hier verandering in, zij verkopen super verse groente en fruit van hoge kwaliteit.

Seizoen groente en fruit

Elk seizoen heeft zo zijn eigen groente en fruit zo kun je bijvoorbeeld peren en appels het hele jaar door kopen, maar er zijn ook groenten en fruit dat geschikt is voor bijvoorbeeld de zomer of juist de winter.  De groenteboer weet welke groente en fruit er goed is voor welk seizoen en kan je hier ook goed advies over geven. Seizoensgroente en fruit is naast zijn smaak ook nog eens beter voor het milieu, dit komt omdat het dan niet uit verre landen geïmporteerd hoeft te worden. Bovendien gaan er ook nog eens een hoop vitamines verloren bij een lang transport. Voor kwalitatief betere groenten en fruit ga je dus naar de groenteboer in Waddinxveen.

Groenteboeren op de markt

Voor verse groente en fruit kun je terecht bij groenteboeren in Waddinxveen, de groenteboeren staan op verschillende markten in Waddinxveen. Zo zijn de groenteboeren onder andere te vinden op de markt op het Gouweplein en in de Zuidplas. Op de Groensvoorde staat een permanente groente boer waar je elke dag terecht kunt. Wil je de groenten of fruit liever thuisbezorgd hebben? Dan is dat ook mogelijk, verschillende groenteboeren in Waddinxveen bezorgen de groenten in Waddinxveen, Gouda, Zoetermeer en nog veel meer plekken.