Huisartsenpraktijken Waddinxveen

huisartsenpraktijkdetriangel
huisartsenpraktijk oranjelaan

Huisartsen in Waddinxveen

Opzoek naar een huisarts in Waddinxveen? Als je in de Waddinxveen of in de buurt woont kun je terecht bij een aantal huisartspraktijken in Waddinxveen. Het is belangrijk dat je bij een huisarts zit die jij prettig vindt. Het gaat uiteindelijk om jouw lichaam en je wilt daar natuurlijk de beste zorg voor. Er zijn een aantal verschillende huisartspraktijken in Waddinxveen waar jij je kunt inschrijven.

Afspraak maken bij de huisarts

Als je last hebt van lichamelijke klachten dan wil je dat graag laten onderzoeken, direct naar het ziekenhuis is vaak niet nodig. Je kunt naar de huisarts bellen met je klacht, zij proberen zoveel mogelijk informatie over jouw klacht via de telefoon te krijgen. Het kan voorkomen dat je telefonisch al geholpen wordt en niet meer langs hoef te komen, tenzij de klachten erger worden. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken bij de huisarts, je kunt dan op de afgesproken datum en tijd langskomen. Het kan zijn dat het een aantal dagen duurt voordat je langs kunt komen, dit ligt natuurlijk aan de klacht die jij op dat moment hebt. Voor spoedgevallen kun je vaak een ander nummer bellen, je kunt meestal direct terecht bij de huisarts of je wordt direct doorverwezen naar het ziekenhuis.

Inschrijven bij de huisarts

Als je opzoek bent naar een huisarts of je wilt graag naar een nieuwe huisarts dan moet jij je inschrijven. Als je niet ingeschreven bent kun je geen afspraak maken bij de huisarts en kunnen jouw klachten dus niet verholpen worden. Het is belangrijk dat je een huisarts uitzoekt waar jij je comfortabel bij voelt, zodra je de juist huisarts hebt uitgekozen kun je je gaan inschrijven. Er staat vaak op de website van de door jouw uitgekozen huisarts een inschrijf formulier, hier vul jij de nodige gegevens in en stuur je naar de huisartspraktijk. Als je eenmaal ingeschreven staat is dat jouw nieuwe huisarts, nu kun je een afspraak maken als je ergens last van hebt.