Verhage Waddinxveen

Verhage Waddinxveen

Verhage is een restaurant in Waddinxveen waar je heerlijke patat, snacks, burgers, menu’s en nog veel meer kan eten. Het is mogelijk om in het restaurant zelf te eten of om online te bestellen/bellen en het af te halen. Buiten heb je een heerlijk terras waar je met mooi weer kunt genieten van een ijsje of om even lekker te eten.

Openingstijden

Maandag 12.00 – 20.00
Dinsdag 12.00 – 20.00
Woensdag 12.00 – 20.00
Donderdag 12.00 – 20.00
Vrijdag 12.00 – 20.00
Zaterdag 12.00 – 20.00
Zondag 13.00 – 20.00

Diversen

Bezoek de website Routebeschrijving

Waar vind je Verhage Waddinxveen

Gouweplein 5
2741 MW Waddinxveen

Restaurant Verhage in Waddinxveen

Restaurant Verhage in Waddinxveen is een onmisbaar juweeltje in de levendige Waddinxveens culinaire scene. Dit sfeervolle etablissement staat bekend om zijn uitstekende service, intieme ambiance en, het allerbelangrijkste, zijn perfecte keuken.

Het restaurant ligt in het hart van het charmante stadje Waddinxveen, een plek die zowel voor de lokale bevolking als voor bezoekers een rustige toevluchtsoord biedt. Verhage’s inrichting is zowel stijlvol als comfortabel, waardoor gasten zich direct thuis voelen.

Het eten bij Verhage is werkelijk een genot. De chefs combineren lokale ingrediënten met internationale invloeden om verrukkelijke gerechten te creëren. De menukaart weerspiegelt de seizoenen, waardoor er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken valt.

Maar wat restaurant Verhage echt onderscheidt, is de warmte en gastvrijheid van het personeel. De medewerkers zorgen ervoor dat elke gast zich speciaal en verzorgd voelt, en zorgen er altijd voor dat elke maaltijd een onvergetelijke ervaring is.
Of je nu op zoek bent naar een lekker diner, een gezellige maaltijd met vrienden, of gewoon een avondje uit wilt, restaurant Verhage in Waddinxveen is de perfecte plek. Met zijn heerlijke eten, geweldige sfeer en vriendelijke service, biedt Verhage op het Gouweplein een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring.

Verhage Waddinxveen