Van der Spek tuincentrum

van der spek tuincentrum

Waar vroeger in de winkel alleen fruit uit eigen boomgaard verkocht werd zijn we inmiddels uitgegroeid tot een unieke combinatie van een smakelijke verswinkel en een bloeiend tuincentrum.

Naast een groot assortiment potten vindt u bij ons ook een groot en wisselend assortiment tuin- en kamerplanten. Onze medewerkers geven u hierover graag een goed advies. Door dagelijks op de veiling in te kopen kunnen wij deze vaak tegen scherpe prijzen aanbieden. Op onze decoratie afdeling vindt u een grote collectie decoratie artikelen. Omdat wij steeds naar nieuwe trends zoeken zit er altijd weer iets nieuws voor u bij. Onze bloemisten stellen uw boeket of arrangement helemaal naar wens samen. En terwijl u van een gratis kopje koffie geniet vermaken de kinderen zich in de speeltuin.

Na een bezoek aan het voordeel tuincentrum kunt u gelijk uw slag slaan in onze verswinkel. U kunt hier terecht voor groente, kaas, fruit, koek, snoep en veel meer lekkers voor echte spekprijzen. Spekvers en Voordeel Tuincentrum in Zevenhuizen, direct aan de A12.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 18:00
Dinsdag: 08:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

 

Diversen

Bezoek de website Routebeschrijving

Waar vind je Van der Spek tuincentrum

Bredeweg 114
2761 KB Zevenhuizen (ZH)

Van der Spek tuincentrum