Cafetaria & Eethuis 't Ouwe Dorp

't ouwe dorp

Wij zijn een cafetaria eethuis. Wij bezorgen vanaf 17:00 tot 20:00 uur de lekkerste maaltijden en patat en snacks. Ook milkshakes en ijs zit in ons assortiment. Ook om af te halen. Wij hebben maandag t/m donderdag leuke acties met onze maaltijden.

Openingstijden

Maandag 16.30 – 19.30
Dinsdag 16.30 – 20.00
Woensdag 16.30 – 20.00
Donderdag 16.30 – 20.00
Vrijdag 12.00-13.30 / 16.30-20.00
Zaterdag 16.30 – 20.00
Zondag 16.30 – 20.00

Diversen

Bezoek de website Routebeschrijving

Waar vind je Cafetaria & Eethuis ’t Ouwe Dorp

Dorpstraat 17
2742 AP Waddinxveen

Cafetaria & Eethuis 't Ouwe Dorp Waddinxveen

Cafetaria Het Ouwe Dorp in Waddinxveen is een gevestigde naam in de stad en biedt bezoekers een authentieke en hartelijke ervaring van Nederlandse fastfoodcultuur. Deze geliefde hotspot staat bekend om zijn uitstekende service en breed scala aan heerlijke gerechten die zowel klassieke als hedendaagse smaken belichamen.

Bij binnenkomst in Het Ouwe Dorp word je onmiddellijk begroet door de warme, gastvrije sfeer en de onmiskenbare geur van versbereid eten. Het interieur van de cafetaria, dat traditionele en moderne elementen combineert, weerspiegelt de charme van het oude dorp van Waddinxveen en voegt een extra dimensie van comfort toe aan je bezoek.

Fastfood Waddinxveen

De ster van de show bij Het Ouwe Dorp is zonder twijfel het eten. Op het menu vind je een brede selectie van traditionele Nederlandse fastfoodfavorieten, zoals frietjes, kroketten en frikandellen. Deze gerechten worden bereid met aandacht voor detail en kwaliteit, wat resulteert in de vertrouwde smaak die zowel lokale bewoners als bezoekers keer op keer trekt. Naast de traditionele favorieten, biedt de cafetaria ook een verscheidenheid aan moderne en internationale gerechten, van hamburgers en wraps tot salades en broodjes.

Bovendien staat Cafetaria Het Ouwe Dorp bekend om zijn klantvriendelijke service. Het personeel is altijd vriendelijk en attent, en gaat boven en buiten om ervoor te zorgen dat je bezoek aan de cafetaria een plezierige ervaring is. Of je nu vragen hebt over het menu, speciale dieetwensen hebt of gewoon een praatje wilt maken, de medewerkers staan altijd klaar om te helpen.

Cafetaria Het Ouwe Dorp speelt ook een actieve rol in de gemeenschap van Waddinxveen. Door deel te nemen aan lokale evenementen en initiatieven, en door een ontmoetingsplaats te bieden voor de lokale bevolking, draagt de cafetaria bij aan het behoud van de unieke sfeer en gemeenschapszin van de stad.

Cafetaria in de Dorpsstraat Waddinxveen

Al met al is Cafetaria Het Ouwe Dorp meer dan alleen een plek om te eten. Het is een plek waar je kunt genieten van heerlijk eten, warme gastvrijheid en de charme van Waddinxveen. Of je nu een inwoner bent op zoek naar een snelle en smakelijke maaltijd, of een bezoeker die op zoek is naar een authentieke Nederlandse fastfoodervaring, Het Ouwe Dorp is een bestemming die je niet wilt missen.

Cafetaria & Eethuis ’t Ouwe Dorp