#SUPPORTLOCALSNL

Zeeuw & Zeeuw Ford

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd.

Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt. Met 550 enthousiaste medewerkers binnen onze 33 vestigingen behoren we tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland.

We bieden een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf. Tevens onderscheiden wij ons in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage

Niet alleen uw auto is bij ons in vertrouwde handen, maar wij dragen ook de zorg voor uw gezondheid, alsmede die van onze medewerkers. Daarom willen wij u graag informeren omtrent de voorzorgsmaatregelen die Zeeuw & Zeeuw neemt met betrekking tot het coronavirus, zodat u met een gerust hart onze vestigingen kunt blijven bezoeken. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat hebben wij extra maatregelen genomen.

Wij hanteren onderstaand Coronavirusprotocol met daarin de richtlijnen van het RIVM en de GGD:

•Wij schudden tijdelijk geen handen meer.
•Wij houden minimaal 2 meter afstand als wij met u in gesprek zijn. Dit geldt ook tijdens de instructie bij de aflevering van uw nieuwe auto.
•Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.
•Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
•Medewerkers met (milde) klachten werken niet op onze vestigingen.
•Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden.
•Wij nemen het liefst geen contant geld meer aan. U kunt uiteraard wel betalen per pin.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Openingstijden

zondag: gesloten
maandag: 07:45 – 18:00
dinsdag: 07:45–18:00
woensdag: 07:45–18:00
donderdag: 07:45–18:00
vrijdag: 07:45–18:00
zaterdag: 9:30 – 17:00

Adres

Edisonstraat 2
2809 PB Gouda

Contact

T: 0182-303131
E: r.lamper@zeeuwenzeeuw.nl