LOKAAL INKOPEN
IN WADDINXVEEN

#SUPPORTLOCALSNL

ALLE DEELNEMERS

BEDRIJF AANMELDEN

Terwijl de schappen van de supermarkt worden leeg gehamsterd kunnen ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. Daarom roept Support Your Locals heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. De eerste initiatieven onder de vlag van #supportyourlocalsNL zijn ontstaan in Amsterdam en Utrecht.

Winkelen in Waddinxveen

Wij sluiten hier in Waddinxveen graag bij aan en geven de lokale ondernemers de mogelijkheid via dit platform hun producten aan u te tonen en aangepaste openingstijden en mogelijke bezorging aan te geven.

Landelijke campagne #supportyourlocalsNL voor lokaal inkopen

Deze landelijke campagne is een initiatief van supportyourlocalsNL Amsterdam en Food Cabinet en wordt gedragen en gesteund door een groeiend netwerk van voedselproducenten in Nederland en supporters die helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze boodschap. Samuel Levie en Miljuschka Witzenhausen zijn ambassadeur van de campagne.

Wadactief.nl

Een mooi initiatief in Waddinxveen om kinderen in beweging te houden. De sportverenigingen zijn dicht, de fitnessclubs gesloten maar dit is zeker geen reden om stil te zitten. Doe mee met de challenges die op jouw vereniging worden georganiseerd. Neem deel aan alle challenges en maak een paar keer per week kans op te gekke prijzen van lokale ondernemers. Zo blijven wij fit en brengen wij de ondernemers onder de aandacht.

Wadactief.nlBen je ondernemer en wil je bijdragen in de vorm van een prijs? Neem dan snel contact met ons op.

Volg ons online via Instagram op @wadactief of bezoek de website op Wadactief.nl